Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. 6. 2022

Toulovcovy maštale – dotovaný autobusový zájezd

08-na-panske--m-stole-i.jpg

Oblastní výbor Královéhradeckého kraje  – dotovaný autobusový zájezd na Toulovcovy maštale

Datum: 16. 6. 2022
Trasa č. 1: Bor u Skutče – Durdychova jeskyně – Mojžíšova studánka – Vranice – Toulovcovy maštale – Oslí chodba – Městské maštale – Budislav – Toulovcova rozhledna – zámek Nové Hrady
Trasa č. 2: Budislav, kostel Boží lásky – Toulovcova rozhledna – Jarošov – Městské maštale – Toulovcovy maštale – Bor u Skutče – zámek Nové Hrady
Délka trasy: 8 km 
Počet účastníků: 207
Byly vypraveny 4 autobusy.

V prvním autobusu bylo 20 turistů z Jičína, 22 z Ostroměře, 5 z Hořic a 2 z Chlumce. Tuto skupinu vedl Tomáš Horák z odboru Ostroměř.

V druhém autobusu bylo 16 turistů z Nové Paky, 7 z Pecky a 26 z Lázní Bělohrad. Tuto skupinu vedl Lubomír Hoška, předseda Oblasti.

Ve třetím autobusu bylo 30 turistů z Náchoda, 11 z Nového Města n. Met., 4 z Dobrušky a 5 z Vamberka. Tuto skupinu vedl Jaroslav Rohulán z odboru Náchod.

Ve čtvrtém autobusu bylo 11 turistů z Hostinného, 4 z Trutnova, 20 z České Skalice a 23 z Hradce Králové. Tuto skupinu vedl Jiří Tichý z odboru Trutnov.

Trasu č. 1 absolvovali turisté z prvního a druhého autobusu, trasu č. 2 absolvovali turisté ze třetího a čvrtého autobusu.

 

Náhledy fotografií ze složky Toulovcovy maštale